ЦСКА-София официално бе обявен за победител в проведения конкурс за стадион

...
ЦСКА-София официално бе обявен за победител в проведения конкурс за стадион
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА-София бе обявен за победител в конкурса за Армията

ЦСКА-София официално бе разгласен за победител в извършения конкурс за стадион " Българска войска и базите в Панчарево. Както е известно, той бе изработен по този начин, че в него да взе участие единствено един претендент - ЦСКА-София. Другият искащ - ЦСКА 1948, не бе позволен от ММС.

Съобщенията за това бяха залепени на стадиона и въз основата, както и пред офиса на компанията на стадион " Васил Левски ", както бе авансово оповестено. До 10 януари би трябвало да бъде подписан и договорът сред " Сердика спортни парцели " и ЦСКА-София, написа Sportal.bg.

Подадената от ПФК ЦСКА-София ЕАД оферта, за присъединяване в състезанието за наем, съдържащ ценовото предложение и капиталовата стратегия:

От клуба са предложили цена от 62 000 лева без Данък добавена стойност на месец за наем на двете бази и 1 100 000 лева без Данък добавена стойност минимални вложения, които следва да се извършат в спортните обекти за периода на контракта в процентно съответствие 70/30 по отношение на двете обособени елементи: състезателен комплекс " Българска войска " /спортен комплекс " Панчарево ". 

Според условията на състезанието тези вложения не подлежат на приспадане от дължимите месечни наемни вноски, оповестиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР